Forside Profil Galleri Udstillinger Links Kontakt Tryk

dansk

english

PRESSEMEDDELELSE_________________________

Valget faldt på Elsebeth Norries smukke akvarel, der viser den karakteristiske poppelallé ved Strandvejen under en høj forårshimmel.

Det blev Elsebeth Norrie, kunstner fra Nivå, der vandt dette års kunstkonkurrence i Karlebo Kommune. Og lørdag den 29. oktober kl. 14:16 kan borgerne i Karlebo Kommune se Årets litografi 2005, når det præsenteres ved en reception i Rådhusklderen.

"Det er et meget smukt og meget karakteristisk billede fra Karlebo Kommune, som i år er valgt til Årets litografi", siger Inger Grønkjær Ulrich, formand for Kultur- og Fritidsudvalget og fortsætter:" Som noget nyt har vi i år trykt et antal plakater med årets litografi 2005, som uddeles til de borgere, som møder op til receptionen. Kunstneren Elsebeth Norrie er naturligvis tilstede, så det vil være muligt at få sin plakat signeret."

"Årets litografi" er en god og spændende konkurrence, hvor borgernes syn på kommunen sammen med en stor kunstnerisk nerve kommer for dagen. Det har været spændende at se de mange forslag fra borgerne, og se den mangfoldighed af kunstneriske udtryk som også er en del af Karlebo Kommune " så tak for bidragene og entusiasmen," siger Per Frost Henriksen, Kultur- og Fritidsudvalget.

Bedømmelsesudvalget til Årets litografi 2005 består af:

Stig Guldhammer, Karlebo Kunstnerforening

Romualda Thomsen, Karlebo Kunstnerforening

Niels Hald, Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomit

Svend P. Andersen, Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomité

Nils Ohrt, Nivaagaards Malerisamling

Borgmester Olav Aaen

Inger Grønkjær Ulrich, Kultur- og Fritidsudvalget

Per Frost Henriksen, Kultur- og Fritidsudvalget

Irene Olesen, Karlebo Kommunes Kunstforening

Lørdag den 29. oktober vil øvrige kunstværker af Elsebeth Norrie være udstillet i Rådhuskælderen, ligesom værkerne fra de øvrige kandidater til kunstkonkurrencen årets litografi 2005 vil blive vist.

Pressemeddelelse 12. oktober 2005